Hirvimunakas

1. Pilko tomaatti.

2. Erottele kahdesta kananmunasta valkuaiset lasiin.

Lisää kolmas muna kokonaisena joukkoon.

3. Mausta kananmunat mustapippurilla.

4. Paista Hirven suolalihaa, ja sipulia pannulla kunnes sipuli on kypsää.

Lisää puolessa välissä tomaatti.

5. Lisää munaseos ja paista kypsäksi.

6. Nauti raejuuston kera, saat paljon proteiinia :)

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 263 grammaa

Guineapig
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenliha 1000g1124kcal211.3g0g30g0g
Kananmunan valkuainen 66% kananmunan massasta 1400g593kcal137.3g5.6g1.4g0g
Sipuli (kuorittu)1360g367kcal17.7g65.3g2.7g23.1g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g1500g305kcal9g57g4.5g21g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10520g4777kcal750.6g255.8g77.2g88.2g
Valittu annoskoko5260g2389kcal375.3g127.9g38.6g44.1g
Annoskoko puolitettuna2630g1194kcal187.7g64g19.3g22.1g
Arvot/100g100g45kcal7.1g2.4g0.7g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=83361