Pikku-vaniljaviinerit

Lehtitaikinalevyt leikataan kolmeen osaan.

Vaniljakastike valmistetaan 1/2 nesteellä (2dl maitoa per pussi) ja annetaan seista 10min jääkaapissa.

Taikinanpalalle lisätään vaniljakastikettakastiketta ja hillosilmä, voidellaan munalla ja koristellaan raesokerilla.

Uunissa 225 asteessa kunnes kullanruskeita.

Reseptistä tulee n. 18 annosta ja yksi annos painaa n. 47 grammaa

Pramitra
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lehtitaikinalevyt Pirkka, 500 g 6 levyä3130g10954kcal203.4g1032.8g688.5g0g
Kananmuna, Kokki Kultamuna 58g/kpl182g238kcal23.6g0.9g15.6g0g
Vaniljakastikejauhe, kevyt, 1 pss 22 g (Blå band), annos 22g138g771kcal2.8g89.5g45.4g1.1g
Ykkösmaito, rasvaa 1 % , d-vitamiinia 1ug 1252g535kcal42.3g60.1g12.5g0g
Sokeri 157g635kcal0g156.3g0g0g
Aprikoosimarmeladi (Saarioinen)407g773kcal1.6g187.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10528g27810kcal547.4g3053.6g1524g2.2g
Valittu annoskoko5264g13905kcal273.7g1526.8g762g1.1g
Annoskoko puolitettuna2632g6953kcal136.9g763.4g381g0.6g
Arvot/100g100g264kcal5.2g29g14.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=186587