Muropiirakka (päärynä, rahka)

Sulata murotaikina paketin ohjeen mukaan (1h huoneenlämmössä).

Laita uuni lämpenemään 200 °C. Sekoita rahkan joukkoon kananmuna ja sokeri.

Pilko päärynät kuutioiksi.

Levitä taikina piirakkavuokaan (halk.

n. 27 cm), myös reunoille.

Levitä päärynäkuutiot vuokaan ja kaada rahkaseos päälle.

Paista n. 30 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 94 grammaa

Teehelmi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Murotaikina Sunnuntai (Raisio), annos 400g2234g10277kcal134g1005.3g647.9g22.3g
Päärynän puolikkaat mehussa (Del Monte)1340g603kcal4g140.7g1.3g0g
Valkosuklaa-lime rahka (Valio), annos 200g1117g1899kcal80.4g178.7g94.9g11.2g
Sokeri 237g964kcal0g237.1g0g0g
Kananmuna kuoreton 335g478kcal41.9g1g34.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10528g28441kcal520.6g3125.6g1556.8g67g
Valittu annoskoko5264g14220kcal260.3g1562.8g778.4g33.5g
Annoskoko puolitettuna2632g7110kcal130.2g781.4g389.2g16.8g
Arvot/100g100g270kcal4.9g29.7g14.8g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=232509