Keltainen kalakastike

Kuullota sipulit voissa, lisää kala isoina paloina.

Mausta suolalla, valkopippurilla, kurkumalla, paprikalla ja tillillä.

Lisää kerma ja hauduta kypsäksi.

Jos haluat tukevamman mössön, anna nesteen haihtua melkein kokonaan.

On hyvää esim.

kukkismuussin kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 188 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Seiti x-tra2800g2240kcal476g28g28g0g
Sipuli (kuorittu)959g259kcal12.5g46g1.9g16.3g
Voi, 1 tl, 5 g315g2300kcal3.1g3.1g252g0g
Kuohukerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g1190g4046kcal23.8g35.7g416.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10528g17689kcal1030.8g225.6g1396.8g32.6g
Valittu annoskoko5264g8844kcal515.4g112.8g698.4g16.3g
Annoskoko puolitettuna2632g4422kcal257.7g56.4g349.2g8.2g
Arvot/100g100g168kcal9.8g2.1g13.3g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=352573