Joben tonnikalapihvit

Kuori ja keitä perunat kypsiksi.

Ota keitinvettä n. 1dl talteen.

Valuta tonnikalat.

Silppua sipuli ja suolakurkku.

Muussaa haarukalla kypsät perunat ja tonnikala, lisää joukkoon sipuli ja suolakurkku.

Lopuksi kermaviili, sitruunanmehu ja kananmuna.

Mausta suolalla, tillillä ja sitruunapippurilla.

Keitinvedellä hae sopiva löysyys taikinaan.

Tee pieniä palloja kylmään veteen kastetuin käsin, laita pellille leivinpaperin päälle ja liiskaa ja muotoile pihveiksi. 225 astetta ja noin 20 min. Anna jäähtyä ennenkuin lastalla nostelet niitä, koska muuten hajoavat.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 94 grammaa

Jobelix72
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tonnikala vedessä 1932g2018kcal433.5g0g29g0g
Sipuli (kuorittu)840g227kcal10.9g40.3g1.7g14.3g
Suolakurkku viipaleina ( Felix Maku )392g196kcal2.4g47g0.8g2.7g
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 560g424kcal10.5g86.4g1.1g5.6g
Vesi560g0kcal0g0g0g0g
Kermaviili, rasvaa 10-12% 560g741kcal14.7g17.9g67.2g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 336g422kcal37g0.9g30.3g0g
Sitruunamehu, laimentamaton84g18kcal0.3g1.3g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10528g8090kcal1018.6g387.6g260.2g45.4g
Valittu annoskoko5264g4045kcal509.3g193.8g130.1g22.7g
Annoskoko puolitettuna2632g2023kcal254.7g96.9g65.1g11.4g
Arvot/100g100g77kcal9.7g3.7g2.5g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=435341