Jauhelihakastike (Karpin ABC)

Silppua sipuli (1 kpl), valkosipulin kynnet (2 kpl), ja paprika (0,5 kpl).

Kuullota niitä pannulla voiöljyseoksessa.

Lisää jauheliha ja ruskista se.
Kaada joukkoon tomaattimurska, tomaattipuree (2 rkl), viinietikka (1 rkl) ja soijakastike (1-2 rkl).

Anna porista hiljalleen, kunnes kastike saostuu.

Tarkista mausteet.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 527 grammaa

Megi70
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha 10%200g340kcal40g0g20g0g
Oliiviöljy 7g62kcal0g0g7g0g
Voi 7g51kcal0.1g0g5.7g0g
Sipuli 28g8.3kcal0.3g1.3g0.1g0.5g
Valkosipuli 3.5g3.8kcal0.3g0.6g0g0.1g
Paprika punainen 43g13kcal0.4g1.9g0.2g0.8g
Tomaattimurska 200g59kcal1.1g10.6g0.4g3.8g
Tomaattisose tomaattipyree 15g11kcal0.7g1.9g0g0.2g
Soijakastike 18g11kcal0.9g1.7g0g0g
Balsamiviinietikka (Kuhne), annos 15g2.5g2.8kcal0g0.6g0g0g
Suola, annos 3g2.5g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 1g2.8kcal0.1g0.4g0g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1054g1129kcal87.8g38g66.8g11.4g
Valittu annoskoko527g565kcal43.9g19g33.4g5.7g
Annoskoko puolitettuna264g282kcal22g9.5g16.7g2.9g
Arvot/100g100g107kcal8.3g3.6g6.3g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=364883