Katkarapu-tomaattikeitto

Kuori ja hienonna sipulit sekä chili ja kuullota öljyssä, lisää kalaliemi, tomaattimurska ja pavut ja kypsennä miedolla lämmöllä 15 minuuttia.

Lisää mausteet ja kerma ja lopuksi katkaravut.

Anna kiehahtaa, mutta älä keitä enää.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 527 grammaa

Lammiju
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska, Pirkka, 500g188g66kcal3g12.9g0.2g2.6g
Tomaattimehu Valio125g25kcal1.3g5g0g0g
Kalaliemikuutio 1.4g4.2kcal0.1g0.5g0.2g0g
Sipuli 19g5.7kcal0.2g0.9g0g0.3g
Valkosipuli 2.5g2.7kcal0.2g0.4g0g0.1g
Chili, vihreä, tuore , annos 15g1.9g0.8kcal0g0.2g0g0g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)50g43kcal0.5g1.8g3.5g0g
Katkarapu 68g46kcal9.7g0g0.7g0g
Rypsiöljy 1.2g11kcal0g0g1.2g0g
Kidneypapu (Go green), annos 100g71g68kcal5.7g10g0.5g5.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1054g543kcal41.4g63.4g12.6g17.4g
Valittu annoskoko527g272kcal20.7g31.7g6.3g8.7g
Annoskoko puolitettuna264g136kcal10.4g15.9g3.2g4.4g
Arvot/100g100g52kcal3.9g6g1.2g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=394378