Nakkipata

Paloittele nakit yksitellen 3-5samankokoiseen osaan.

Voit halutessasi käyttää myös prinssinakkeja.

Sulata voi wok- tai paistinpannussa ja lisää joukkoon nakit.

Ruskista nakit ja lisää sen jälkeen joukkoon wokkikasvikset.

Jatka paistamista kunnes wokkikasvikset ovat sulaneet.

Lisää sitten joukkoon tuoremehu, ruokakerma, sinappi ja basilika.

Anna kiehua miedolla lämmöllä noin puolisen tuntia, kunnes wokkikasvikset ovat kypsiä.

Nakkipadan kanssa voit tarjota keitettyjä perunoita tai muusia.

Vinkki: Nakkien tilalla voi käyttää broilerin- tai possunsuikaleita.

Reseptistä tulee n. 14 annosta ja yksi annos painaa n. 211 grammaa

Mennimaria84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g2.7g20kcal0g0g2.1g0g
Nakki, keskiarvo 107g250kcal12.2g1.2g22.1g0g
Pakastevihannes (Findus), annos 750g268g81kcal4g12.1g1.1g6.7g
Omenatäysmehu (Rainbow), annos 200g72g32kcal0.1g7.9g0g0g
Ruokakerma, luomu (Valio), annos 50g72g115kcal1.5g2.7g10.7g0.1g
Auran sinappi, perinteinen (Jalostaja), annos 7g5.4g12kcal0.3g1.3g0.6g0g
Basilika, kuivattu 0.5g1.4kcal0.1g0.1g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1055g1021kcal36.4g50.6g73.2g14g
Valittu annoskoko528g510kcal18.2g25.3g36.6g7g
Annoskoko puolitettuna264g255kcal9.1g12.7g18.3g3.5g
Arvot/100g100g97kcal3.4g4.8g6.9g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=190966