Soijarouhebolognese

2 dl tummaa soijarouhetta
2 dl vettä
1-2 sipulia
2-5 valkosipulinkynttä
ruokaöljyä
1 prk paseerattua tomaattia
basilikaa
pippuria
suolaa
garam masalaa
paprikajauhetta

Kuullota hienoksi pilkotut sipulit pannulla öljyssä.

Lisää soijarouhe, vesi, tomaattimurska sekä mausteet.

Anna kiehua miedolla lämmöllä n. 10 minuuttia.

Halutessasi voit imeyttää veden soijarouheeseen jo etukäteen.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 211 grammaa

Superbr
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tumma soijarouhe (Vegesun), annos 30g50g176kcal26.5g15.1g0.4g3.2g
Vesi, vesijohtovesi 112g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)34g9kcal0.4g1.6g0.1g0.6g
Valkosipuli 13g14kcal1g2g0.1g0.3g
Oliiviöljy 6.2g55kcal0g0g6.2g0g
Paseerattu tomaatti (luomu) (Rainbow), annos 500g312g84kcal4.1g13.1g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1055g676kcal64g63.6g14.8g8.2g
Valittu annoskoko527g338kcal32g31.8g7.4g4.1g
Annoskoko puolitettuna264g169kcal16g15.9g3.7g2.1g
Arvot/100g100g64kcal6.1g6g1.4g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=413630