Kaalipata

Hauduta kaalia lialiemessä 1-2 h.
Lisää juurespussit ja kypsennuksen lopussa ruskistettu jauheliha.

Lisää kuivattua meiramia rutkasti.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 469 grammaa

Paksumanta
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi211g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Rainbow (11g/1)4.2g12kcal0.4g0.8g0.8g0g
Kaali, valkokaali141g30kcal1.7g4.8g0.3g3g
Keittojuures, Pirkka113g28kcal1.1g5.1g0.3g0g
Paistijauheliha (10% rasvaa) (Maistuva), annos 400g56g84kcal11.4g0g4.5g0g
Siirappi 2.8g8.5kcal0g2.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1055g325kcal29.2g25.6g11.8g6g
Valittu annoskoko528g163kcal14.6g12.8g5.9g3g
Annoskoko puolitettuna264g81kcal7.3g6.4g3g1.5g
Arvot/100g100g31kcal2.8g2.4g1.1g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=220139