Markokkolainen broileripannu

Lohko paprika, kuutioi munakoiso, viipaloi sipuli ja murskaa valkosipuli.

Ruskista lihat öljyssä paistokasarissa.

Lisää silputut kasvikset ja anna niiden kuulottua.

Lisää pataan kikherneet, kuutioidut tomaatit, tomaattimurska, kanelitanko, kanaliemikuutio ja tilkka vettä.

Mausta tarvittaessa esim.

suolalla ja chilillä.

Hauduta 10-15 minuuttia.

Lisää oliivit ja silputtu persilija.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 469 grammaa

Ananas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pouttu Hunajamarinoitu broilerin Fileesuikaleet (500g)85g89kcal13.5g1.7g3g0g
Paprika punainen 48g14kcal0.4g2.2g0.2g0.9g
Munakoiso 113g25kcal0.6g3.5g0.2g2.8g
Sipuli (kuorittu)28g7.6kcal0.4g1.4g0.1g0.5g
Valkosipuli 1.1g1.2kcal0.1g0.2g0g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g56g11kcal0.3g2.1g0.2g0.8g
Kikherne säilötty Bonduelle75g97kcal4.8g14.9g2.2g3.7g
OliiviÖljy ( kylmäpuristettu Golden Star )3.9g36kcal0g0g3.9g0g
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g104g37kcal1g7.1g0.5g1.5g
Kanaliemikuutio (Rainbow), annos 11g3.1g8.7kcal0.6g0.2g0.6g0g
Oliivi keskiarvo, kivetön, öljysäilötty, vihreä/musta 11g22kcal0.2g0.2g2.3g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1055g696kcal43.8g67g26.4g21.4g
Valittu annoskoko528g348kcal21.9g33.5g13.2g10.7g
Annoskoko puolitettuna264g174kcal11g16.8g6.6g5.4g
Arvot/100g100g66kcal4.2g6.3g2.5g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=83880