Jauhelihakastike (Karpin ABC)

Silppua sipuli (1 kpl), valkosipulin kynnet (2 kpl), ja paprika (0,5 kpl).

Kuullota niitä pannulla voiöljyseoksessa.

Lisää jauheliha ja ruskista se.
Kaada joukkoon tomaattimurska, tomaattipuree (2 rkl), viinietikka (1 rkl) ja soijakastike (1-2 rkl).

Anna porista hiljalleen, kunnes kastike saostuu.

Tarkista mausteet.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 527 grammaa

Megi70
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha 10%2002g3403kcal400.4g0g200.2g0g
Oliiviöljy 70g620kcal0g0g70.1g0g
Voi 70g508kcal0.8g0.3g57g0g
Sipuli 275g83kcal3.4g13.2g0.6g4.7g
Valkosipuli 35g38kcal2.8g5.7g0.2g0.7g
Paprika punainen 425g125kcal4g19.1g1.7g8.1g
Tomaattimurska 2002g589kcal11.2g106.1g4g38g
Tomaattisose tomaattipyree 150g114kcal6.8g19.4g0.3g1.5g
Soijakastike 180g109kcal9.3g17.1g0.1g0g
Balsamiviinietikka (Kuhne), annos 15g25g28kcal0.2g5.8g0g0g
Suola, annos 3g25g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 10g28kcal1.1g3.8g0.3g2.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10540g11289kcal880g381g669g111.4g
Valittu annoskoko5270g5645kcal440g190.5g334.5g55.7g
Annoskoko puolitettuna2635g2822kcal220g95.3g167.3g27.9g
Arvot/100g100g107kcal8.3g3.6g6.3g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=364883