Manteli-omenakakkutaikinaan gluteeniton

Vatkaa ensin pehmeä voi tai margariini ja sokeri.

Lisää munat yksitellen.

Taikinaan lisäksi 2 tl leivinjauhetta ja 2 tl kardemummaa.

Mausta omenapalaset kanelilla ja sokerilla.

Vuokaan ensin kerros taikinaa.

Sitten omenanpalaset ja lopputaikina.

Ripottele päälle mantelilastuja.

Paista 175 uunissa n. 1 tunti.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 41 grammaa

Eevuh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Margariini 60%, keiju normaalisuolainen 1400g7430kcal4.2g7g840g0g
Sokeri 1360g5520kcal0g1358.6g0g0g
Kananmuna kuoreton1360g1945kcal163.2g0g136g0g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 560g1876kcal0.3g457g0.3g7.8g
Mantelilastu, almendra cruda laminada (Hacendado), annos 10g400g2480kcal86g49.2g221.2g28.8g
Sokeri 192g779kcal0g191.8g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10544g40060kcal507.4g4127.2g2395g73.2g
Valittu annoskoko5272g20030kcal253.7g2063.6g1197.5g36.6g
Annoskoko puolitettuna2636g10015kcal126.9g1031.8g598.8g18.3g
Arvot/100g100g380kcal4.8g39.1g22.7g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=167563