Kukkakaalikeitto

Paseeraa porkkanat, kukkakaali ja valkosipuli oliiviöljyssä.

Lisää kuivattu basilika ja kiehuva kasvisliemi.

Vettä sen verran että vihannekset juuri ja juuri peittyvät.

Kun vihannekset ovat hieman kypsyneet, lisää 200g kevytsulatejuustoa.

Hyvää sellaisenaan.

Voit lisätä esim.

kylmäsavulohta tai katkarapuja halutessasi.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 293 grammaa

Timonaattori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 1690g407kcal30.6g37.2g5.1g38.9g
Porkkana, keskikokoinen 65g789g221kcal4.7g46.9g1.6g19.7g
Basilika, kuivattu 6.8g17kcal1g1.4g0.3g2.7g
Vesi, vesijohtovesi 2253g0kcal0g0g0g0g
Juusto, kevyt sulatejuusto, Pirkka 1 rkl451g766kcal81.1g6.3g45.1g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g25g26kcal2g4g0.1g0.5g
Oliiviöljy 1rkl, annos 13.5g61g538kcal0g0g60.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10548g3948kcal238.8g191.6g226g123.6g
Valittu annoskoko5274g1974kcal119.4g95.8g113g61.8g
Annoskoko puolitettuna2637g987kcal59.7g47.9g56.5g30.9g
Arvot/100g100g37kcal2.3g1.8g2.1g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=125104