Tomaattisilakat

Sekoita paseeratun tomaatin joukkoon ketsuppi, hunaja, sitruunan mehu ja tilli.

Mausta seos suolalla, mustapippurilla ja tabascolla (vain pieni potku).

Lado silakkafileet joko luontaisessa muodossaan tai rullalla uunivuokaan.

Kaada tomaattiseos päälle.

Kypsennä uunissa 200 asteessa noin 45 min. Nauti keitettyjen perunoiden ja kasvisten kanssa tai kylmänä ruisleivän päällä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 293 grammaa

Pusi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hunaja 45g149kcal0.2g36.4g0g0g
Suola, annos 3g23g0kcal0g0g0g0g
Ketsuppi, Felix90g81kcal0.9g18.9g0.5g0g
Tilli, tuore 68g20kcal2.5g0.6g0.5g1.4g
Sitruunanamehu, puristettu, tuore90g23kcal0g8.1g0g0.1g
Tomaatti paseerattu (Pirkka 500g)2254g676kcal22.5g135.2g4.5g22.5g
Silakkafilee 2705g3887kcal432.7g0g240.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10548g9671kcal917.6g398.4g492.4g48g
Valittu annoskoko5274g4836kcal458.8g199.2g246.2g24g
Annoskoko puolitettuna2637g2418kcal229.4g99.6g123.1g12g
Arvot/100g100g92kcal8.7g3.8g4.7g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=80092