Muna-anjovispiirakat

Nypi taikina ja jätä jääkaappiin lepäämään.

Hauduta purjo pehmeäksi.

Ketiä munia 8 min, jäähdytä ja hienonna haarukalla.

Leikkaa anjovikset saksilla paloiksi.

Sekoita purjo, anjovikset, tilli ja munasilppu.

Painele taikina muffinssivuokien pohjalle.

Jaa päälle muna-anjovisseos.

Sekoita muna kermaviiliin masuta suolalla ja pippurilla, lusikoi päälle.

Ripottele pinnalle juustoraastetta. 200-asteinen uuni noin 20 min.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 110 grammaa

Almatar
AineksetMääräEnergiaPHRK
Leivontamargariini 80%, pirkka/rainbow/eldorado 600g4262kcal4.5g2.4g480g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1040g3568kcal106g728g12.5g36.4g
Kermaviili, rasvaa 6 %, vähälaktoosinen 100g86kcal3.1g4.4g6g0g
Suola, annos 3g12g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna, keitetty 1100g1569kcal137.5g3.3g112.8g0g
Anjovis 324g833kcal93.6g31.1g36.9g0g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 400g257kcal12.8g19.3g14g0g
Purjosipuli1000g190kcal18g24g2g21g
Tilli, tuore 60g18kcal2.2g0.5g0.5g1.3g
Pizzajuusto, valio400g1360kcal100g0g104g0g
Muna, annos 60g240g210kcal18.1g2g14.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10552g24707kcal991.6g1630g1566.4g117.4g
Valittu annoskoko5276g12354kcal495.8g815g783.2g58.7g
Annoskoko puolitettuna2638g6177kcal247.9g407.5g391.6g29.4g
Arvot/100g100g234kcal9.4g15.4g14.8g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=133831