Katkarapupasta

Huuhtele katkaravut siivilässä kylmässä vedessä.

Paista niitä ja kasvissuikaleita hetken aikaa pannulla öljyssä, että ovat lähes kypsiä.

Lisää tomaattimurska ja kypsennä kannen alla miedolla lämmöllä n. 5 min. Lisää tuorejuusto ja nosta tehoa niin, että kastike kuumenee kunnolla.

Nosta pois levyltä ja sekoita keitetyn pastan joukkoon.

Lisää suolaa, pippuria ja timjamia.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 264 grammaa

Desgnr
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska, Polpa di Pomodoro (Campo largo (lidl)), annos 400g1600g320kcal20.8g48g3.2g0g
Kasvissuikaleet (Apetit), annos 125g500g205kcal7g40.5g1.5g0g
Isot katkaravut (rainbow)720g720kcal165.6g0g6.5g0g
Tuorejuusto toscana (Arla apetina), annos 4g400g720kcal32g20g56g0g
Kauramakaroni, keitetty, suolaton 2000g2176kcal78g391.6g22.2g37.4g
Oliiviöljy 56g495kcal0g0g56g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10552g9272kcal606.8g1000.2g290.8g74.8g
Valittu annoskoko5276g4636kcal303.4g500.1g145.4g37.4g
Annoskoko puolitettuna2638g2318kcal151.7g250.1g72.7g18.7g
Arvot/100g100g88kcal5.8g9.5g2.8g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=297614