Jauhelihakeitto (10% kevytjauheliha)

Paahda jauheliha ja kuullota sipuli kevyesti.

Jauhelihaan voit lisätä ripauksen suolaa ja valkopippuria.

Kiehauta vesi + kasvisliemikuutiot + pippurit + laakerinlehdet.

Lisää kuutioitu peruna.

Keitä n. 5 minuuttia, lisää paahdettu jauheliha ja sipuli.

Anna kiehahtaa hetken.

Lisää pakastevihannekset ja ripottele kourallinen persiljaa päälle.

Keitä kunnes perunat ovat kypsiä, muutama minuutti.

Tarkista suolan määrä.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 377 grammaa

Mjnen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Aromisuola/yrttisuola suolapitoisuus 71 % 12g8.1kcal0.1g1.3g0.1g0.5g
Persilja 70g19kcal1g0.8g0.1g5.6g
Herne-maissi-paprika, Rainbow525g420kcal22g68.2g4.7g16.3g
Vihannessekoitus, Rainbow (250g pussi)291g102kcal7g13.7g1.5g7.6g
Ruokasuola jodioitu 7.6g0.2kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 2.3g6.5kcal0.3g0.9g0.1g0.6g
Rypsiöljy 16g144kcal0g0g16.3g0g
Oliiviöljy 16g144kcal0g0g16.3g0g
Sipuli (kuorittu)117g32kcal1.5g5.6g0.2g2g
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g816g1387kcal155g0g81.6g0g
Kasvisliemikuutio 26g78kcal2.4g3.5g6g0.4g
Peruna, vanha, kuorittu 1049g799kcal19.7g162.6g2.1g10.5g
Vesi, vesijohtovesi 2331g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10556g6279kcal418g513.2g258g87g
Valittu annoskoko5278g3139kcal209g256.6g129g43.5g
Annoskoko puolitettuna2639g1570kcal104.5g128.3g64.5g21.8g
Arvot/100g100g60kcal4g4.9g2.4g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=154278