Keltainen kanakeitto

Pirkan ohje.

Kuumenna vesi, fondi ja curry (2-3tl) kiehuvaksi.

Lisää broilerisuikaleet kattilaan.

Hienonna sipuli ja lisää se keittoon keittojuuresten kanssa, kuumenna kiehuvaksi.

Lisää pasta ja keitä 10-12min.

Sekoita joukkoon maissi ja kiehauta.

Lisää pesto ja tarvittaessa suolaa.

Pirkan alkuperäisohjeessa pesto tarjoillaan erikseen, mutta mun mielestä se maustaa koko keiton mahtavasti, joten sekaan vaan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 528 grammaa

Eater
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin fileesuikale marinoimaton (Pirkka)63g68kcal14.4g0g1.1g0g
Vesi300g0kcal0g0g0g0g
Fond du chef chicken (Knorr), annos 28g7g7kcal0.1g0.3g0.6g0.1g
Curryjauhe (-), annos 5g2.5g8.1kcal0.3g1.3g0.3g0.3g
Sipuli (kuorittu)25g6.8kcal0.3g1.2g0.1g0.4g
KEITTOJUURES Apetit pakaste50g13kcal0.5g2.4g0.2g1.2g
Farfalle kuviopasta (Pirkka), annos 70g25g90kcal3g18.3g0.4g0g
Gourmet maissi (Bonduelle), annos 140g35g28kcal1g3.8g0.7g1.3g
Pesto, vihreä (pirkka) (Pirkka), annos 14g20g84kcal0.4g0.6g9g0g
Suola, annos 3g0.8g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1056g609kcal40g55.8g24.8g6.6g
Valittu annoskoko528g304kcal20g27.9g12.4g3.3g
Annoskoko puolitettuna264g152kcal10g14g6.2g1.7g
Arvot/100g100g58kcal3.8g5.3g2.3g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=336387