Kermainen texmex jauhelihakeitto

Kuullota sipulit öljyssä ja lisää jauheliha.

Mausta jauheliha paprikajauheella, chilillä ja jauhelihamausteella tms.

Lisää kasvikset.

Pyörittele jonkin aikaa, että kasvikset sulavat.

Lisää kerma.

Anna kiehahtaa.

Notkista vedellä halutun paksuiseksi.

Lisää koskenlaskija ja anna hautua miedolla lämmöllä kunnes koskenlaskija on sulanut.

Kannattaa maistella välillä, ettei tule liian tulista.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 264 grammaa

Ren
AineksetMääräEnergiaPHRK
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g25g70kcal4.8g0g5.5g0g
Kuohukerma,valio,2dl100g340kcal2g3g35g0g
KEITTOJUURES Rainbow pakaste100g25kcal0.9g4.8g0.3g2.9g
Valkosipuli 3g3.2kcal0.2g0.5g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)100g27kcal1.3g4.8g0.2g1.7g
Jauheliha, sika-nauta 200g443kcal35g0g34g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1056g1816kcal88.4g26.2g150g9.4g
Valittu annoskoko528g908kcal44.2g13.1g75g4.7g
Annoskoko puolitettuna264g454kcal22.1g6.6g37.5g2.4g
Arvot/100g100g172kcal8.4g2.5g14.2g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=117530