Olgan kirjolohikeitto

Hauduta paloitetut perunat ja sipuli kattilassa voissa.

Lisää suola ja jatka hauduttamista vielä muutamaa minuuttia.

Lisää kiehuva vesi ja pari palaa kalaa, sekä maustepippuri ja laakerinlehti.

Keitä kunnes peruna on valmis.

Laita juusto keittoon sulaamaan ja lisää loput kalaa.

Keitä vielä kymmenisen minuuttia.

Tarkista maku ja lisää tilli.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 264 grammaa

Oshults
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)22g5.9kcal0.3g1.1g0g0.4g
Peruna, vanha, kuorittu 226g172kcal4.2g35g0.5g2.3g
Voi, normaalisuolainen (Valio)6g43kcal0g0g4.8g0g
Kirjolohisuikale naturel (Apetit), annos 300g60g114kcal9g0g9g0g
Vesi200g0kcal0g0g0g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g12g34kcal2.3g0g2.6g0g
Suola, annos 3g1.3g0kcal0g0g0g0g
Tilli mauste1g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1056g738kcal31.6g72.2g33.8g5.4g
Valittu annoskoko528g369kcal15.8g36.1g16.9g2.7g
Annoskoko puolitettuna264g184kcal7.9g18.1g8.5g1.4g
Arvot/100g100g70kcal3g6.8g3.2g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=276770