CLK Pikkusuolaiset

1.Sekoita jauhot leseet, leivinjauhe ja suola kulhoon.

Tee jauhojen keskelle kuoppa.

2.Kaada kuoppaan puolet vedestä ja 4 rkl oliiviöljyä.

3.Nostele jauhot kuoppaa kohden haarukalla siten, että taikina alkaa saamaan kiinteän koostumuksen.

Lisää vettä tarvittaessa, riippuen jauhojen laadusta.

4.Kun kaikki neste on imeytynyt, vaivaa taikinasta kiinteä.

Kaikki taikina tulee poistua kulhon reunoilta.

Paista 225'c uunin keskitasolla, tasalämmöllä, kunnes juusto on sulanut ja ruskeaa.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 132 grammaa

Clk
AineksetMääräEnergiaPHRK
Grahamjauho 91g300kcal9.7g55.5g2g9.1g
Kauralese 9g32kcal1.6g4.1g0.7g1.6g
Leivinjauhe 3.3g5.8kcal0.2g1.3g0g0g
Suola, annos 3g1.7g0kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 50g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 18g159kcal0g0g18g0g
Arla Apetina Feta 3%67g73kcal12g1.3g2g0g
Paprika vihreä 33g7.1kcal0.3g0.8g0.1g0.6g
Paprika keltainen 50g15kcal0.5g2.5g0.1g1g
Tomaattimurska 67g20kcal0.4g3.5g0.1g1.3g
Pinaatti 17g2.2kcal0.3g0.1g0g0.2g
Valkosipuli 4g4.3kcal0.3g0.7g0g0.1g
Chili paprika punainen8.3g3.3kcal0.2g0.7g0g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g10g2.7kcal0.1g0.5g0g0.2g
Tomaatti 50g11kcal0.3g1.7g0.1g0.7g
Juusto, puolikova juusto, rasvaa 15-18 %, kevyt, turunmaa/edam 17/adam/magre 50g115kcal11.2g0g7.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1056g1500kcal74.2g145.4g61.2g29.6g
Valittu annoskoko528g750kcal37.1g72.7g30.6g14.8g
Annoskoko puolitettuna264g375kcal18.6g36.4g15.3g7.4g
Arvot/100g100g142kcal7g13.8g5.8g2.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=334327