Pätkiskakku

Sekoita kuivat aineet keskenään.

Sulata rasva ja lisää paloitellut Pätkikset (voit laittaa osan sulaan rasvaan ja osan jauhojen sekaan jos haluat).

Lisää rasvaan rahka ja munat.

Sekoita ja lisää kuivat aineet.

Sekoita hyvin, mutta ei tarvi vatkata.

Laita taikina jauhotettuun vuokaan ja paista 175 asteessa 45 min.

Kuorrutus: sulata 50g rasvaa ja 100g taloussuklaata

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 88 grammaa

Truu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho, sunnuntai104g362kcal12.4g73.5g2.2g3.1g
Sokeri 102g412kcal0g101.4g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g2g8kcal0g2g0g0g
Leivinjauhe 4g7kcal0.2g1.5g0g0g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 10g35kcal1.8g1.1g2.1g2.9g
Voi 60g433kcal0.7g0.2g48.5g0g
Rasvaton maitorahkavalmiste 0,2% (Ehrmann)80g45kcal6.8g4g0.2g0g
Pätkis, 18g43g211kcal1.5g26.2g10.7g0g
Kananmuna kuoreton 66g94kcal8.2g0.2g6.7g0g
Taloussuklaa, Fazer40g205kcal1.6g22.3g11.9g2.1g
Voi 20g144kcal0.2g0.1g16.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1056g3910kcal66.8g465g197g16.2g
Valittu annoskoko528g1955kcal33.4g232.5g98.5g8.1g
Annoskoko puolitettuna264g978kcal16.7g116.3g49.3g4.1g
Arvot/100g100g370kcal6.3g44g18.6g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=161319