Proteiinipatukat (karppi)

Lämmitä maapähkinävoita hetki mikrossa.

Sekoita kuiva-aineet ensin keskenään ja sitten maapähkinävoin joukkoon.

Lisää vettä vain sen verran että massa pysyy kasassa, ja puristele massasta nyrkissä tiiviitä patukoita.

Säilytä jääkaapissa ilmatiiviissä astiassa.

Halutessasi voit lisätä patukoihin myös ruokalusikallisen pehmitettyä voita, se antaa patukoihin oman arominsa.

Käytä tällöin hieman enemmän proteiinijauhetta.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 33 grammaa

Benja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maapähkinävoi, Perdonna, sokeroimaton200g1314kcal51.9g22g117.8g4g
Canderel makeutusjauhe10g38kcal0.3g9.3g0g0g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 24g89kcal4.4g2.6g5.2g7.3g
Kookoshiutale 35g231kcal2.8g2.2g22.5g5.7g
Vesi, vesijohtovesi 60g0kcal0g0g0g0g
Heraproteiini (Fast Hera80)200g856kcal151.7g10g22g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1056g5055kcal422.2g92.2g335g34g
Valittu annoskoko528g2528kcal211.1g46.1g167.5g17g
Annoskoko puolitettuna264g1264kcal105.6g23.1g83.8g8.5g
Arvot/100g100g479kcal40g8.7g31.7g3.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=227892