Vaniljapannukakut

Vaahdota valkuaiset kovaksi vaahdoksi.

Sulata voi kattilassa ja lisää joukkoon muut aineet koko ajan sekoittaen.

Älä anna kiehua.

Lisää voi/jauhoseos valkuaisten joukkoon varovasti sekoittaen.

Paista pannulla pannukakkuja molemmin puolin.

Reseptistä tulee n. 30 annosta ja yksi annos painaa n. 22 grammaa

Peepo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ricotta, Castelli197g335kcal25.6g4.9g23.6g0g
Kananmunan valkuainen, keskikoko 35g110g46kcal10.8g0.4g0.1g0g
Keltuainen, 20g, annos 20g32g20kcal1.1g0.1g7.9g0g
Voi, 1 tl, 5 g39g288kcal0.4g0.4g31.5g0g
Hera+, vaniljanmakuinen (Leader), annos 34g79g328kcal64.6g5.5g4.7g0.8g
Sitruunanamehu, puristettu, tuore16g3.9kcal0g1.4g0g0g
Suola, annos 3g3.9g0kcal0g0g0g0g
Ruokasooda 3.9g0kcal0g0g0g0g
Provena kaurajauho (1dl=45g)47g166kcal6.6g26.5g3.2g5.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1056g2372kcal218.2g78.4g142g12g
Valittu annoskoko528g1186kcal109.1g39.2g71g6g
Annoskoko puolitettuna264g593kcal54.6g19.6g35.5g3g
Arvot/100g100g225kcal20.7g7.4g13.4g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=384915