Hasselpähkinänougat

2 dl hasselpähkinöit
4tl vettä
2 rkl agavesiirappia tai hunajaa
2 tl carob jauhetta
Hienonna hasselpähkinät monitoimikoneessa hyvin hienoksi jauheeksi.

Lisää vesi, agavesiirappi tai hunaja ja carobjauhe ja hienonna edelleen.

Muovaa tahnasta tankoja ja säilytä niitä jääkaapissa.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 11 grammaa

Siralos
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hasselpähkinä 374g2406kcal52.7g12.7g227.9g65.4g
Vesi50g0kcal0g0g0g0g
Carob-jauhe (Urtekram), annos 5g25g55kcal1.1g12.2g0.2g10g
Agavesiirappi (Biona), annos 12g80g246kcal0g61.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1056g5412kcal107.6g172.6g456.2g150.8g
Valittu annoskoko528g2706kcal53.8g86.3g228.1g75.4g
Annoskoko puolitettuna264g1353kcal26.9g43.2g114.1g37.7g
Arvot/100g100g513kcal10.2g16.3g43.2g14.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=431195