Hillosarvet

25 g hiivaa
100 g voita
1 dl kermaa tai maitoa
1,5 rkl sokeria
2 maustemittaa suolaa
n. 5 dl vehnäjauhoja
hilloa
munaa + raesokeria päälle

Murenna hiiva kulhoon.

Sulata rasva, lisää maito ja lämmitä neste 37 asteiseksi.

Kaada neste hiivan päälle ja sekoita.

Lisää sokeri, suola ja suurin osa jauhoista.

Alusta taikina ja ripottele pinnalle ohut kerros jauhoja ja kohota n 40 min. Vaivaa taikinaan loput jauhot pöydällä.

Jaa taikina kahteen osaan ja kaaviloi palat pyöreiksi, halkaisijaltaan 24 sentin levyiksi.

Leikkaa levyt 6-8 kolmioksi.

Jaa kolmioille hilloa, kääri rullalle.

Kohota 30-40 minuuttia, voitele munalla ja ripottele päälle raesokeria.

Paista 250 asteessa 5-7 minuuttia.

Raaka-aineet painoivat 525 g,
Valmiina 498 g.
Suhdeluku 1,05.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 33 grammaa

Marika75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hiiva 25g19kcal3.3g0.3g0.1g1.7g
Flora kevyt culinesse (Unilevel), annos 500g92g421kcal0.5g0.5g46.7g0g
Sokeri 20g82kcal0g20.1g0g0g
Suola, annos 3g1.5g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea. Myllyn paras. 65 g.263g920kcal34.9g178.7g6.3g10g
Kananmuna kuoreton 9g13kcal1.1g0g0.9g0g
Mansikkamarmeladi (Saarioinen), annos 10g61g111kcal0.1g27g0g0g
6g0kcal0g0g0g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen50g17kcal1.7g2.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1056g3163kcal83.2g458.2g108g23.4g
Valittu annoskoko528g1582kcal41.6g229.1g54g11.7g
Annoskoko puolitettuna264g791kcal20.8g114.6g27g5.9g
Arvot/100g100g300kcal7.9g43.4g10.2g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=91510