Kesäkurpitsakakku

Kuivat aineet sekoitetaan, lisätään öljy ja raastettu kesäkurpitsa.

Paistetaan 150 asteessa n. 1 tunti.

Yksi 1,5 sentin siivu painaa n. 40 g.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1690 grammaa

Leila48
AineksetMääräEnergiaPHRK
Soijajauho/Reformi63g225kcal31.3g22.5g0.6g0g
Raakaruokosokeri (Risenta), annos 100g63g234kcal0g60.6g0g0g
Hiivaleipäjauho myllyn paras 1 dl125g438kcal17.5g80g3.9g6.9g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g3.1g11kcal0.1g2.5g0.1g0g
Ruokasooda, annos 1tl (Yleinen), annos 5g1.6g0kcal0g0g0g0g
Leivinjauhe 6.2g11kcal0.3g2.4g0g0g
Suola, annos 3g1.6g0kcal0g0g0g0g
Hasselpähkinärouhe, Pirkka, 1 dl41g260kcal5.7g1.4g25.6g0g
Rusina 38g110kcal1g22.5g0.2g3.6g
Öljyt, rypsiöljy (Kultasula), 13.5 g, 1 rkl63g563kcal0g0g62.5g0g
Kesäkurpitsa125g21kcal0.5g3.1g0.8g0.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1056g3744kcal112.8g390g187.4g22.8g
Valittu annoskoko528g1872kcal56.4g195g93.7g11.4g
Annoskoko puolitettuna264g936kcal28.2g97.5g46.9g5.7g
Arvot/100g100g355kcal10.7g36.9g17.7g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=345405