Thai-katkarapukeitto

1) Kuullota kasvikset (sipuli, purjo paprika) ja sienet öljyssä
2) Liisää kasvikset n. 1.2l kalalientä
3) Lisää myös currytahna / kastike
4) Keitä 15min
5) Lisää pilkottu kesäkurpitsa sekä bambunversot ja keitä 5 min.
6) Lisää lopuksi kookosmaito sekä ravut ja kiehauta

Mausteeksi voi lisätä suolaa ja valkopippurua maun mukaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 423 grammaa

Zem
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi208g0kcal0g0g0g0g
Katkarapu 75g51kcal10.8g0g0.8g0g
Paprika punainen 31g9kcal0.3g1.4g0.1g0.6g
Purjosipuli 42g10kcal0.8g1g0.1g0.9g
Herkkusieni 21g3.3kcal0.4g0.1g0.1g0.3g
Kesäkurpitsa42g7.1kcal0.2g1g0.2g0.3g
Bambunverso 29g3.9kcal0.4g0.2g0.1g0.4g
Wokn Roll Punainen Thai currykastike 1pss = 100g21g35kcal0.4g1.9g2.9g0g
Chili paprika punainen3.1g1.2kcal0.1g0.3g0g0g
Kalaliemikuutio vährasv (Maggi), annos 50g3.1g7.8kcal0.2g1.3g0.2g0g
Sipuli 11g3.5kcal0.1g0.5g0g0.2g
Oliiviöljy 1g9kcal0g0g1g0g
Kookoskerma, kara42g104kcal1.9g0.5g10.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1057g490kcal31.2g16.4g31.8g5.4g
Valittu annoskoko528g245kcal15.6g8.2g15.9g2.7g
Annoskoko puolitettuna264g123kcal7.8g4.1g8g1.4g
Arvot/100g100g46kcal3g1.6g3g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=150768