Riista seljanka

Kuori perunat sipuli ja porkkana sekä renssaa kaali.

Kuutioi perunat ja sipulit, viipaloi ohuiksi siivuiksi porkkanat, ja suikaloi kaali.

Kuullota kasvikset kattilassa hyvin, pienen voinokareen kera.

Kuutioi peuran liha ja ruskista se pienen voi nokareen kera.

Laita ruskistetut lihat kattilaan.

Lisää vesi, tomaattipüre, yrtit joista listalta puuttui lipstikka 2 lehteä ja laakerinlehti 4 lehteä.

Niin ja lisää sienet, mulla ne oli kuivia mustiatorvisieniä kuivana toi määrä.

Lisää muutkin mausteet.

Keitä hiljaisella tulella kypsäksi.

Nauti joko smetanalla tai ilman.

Seuraavana päivänä aina parempaa.

tämä on aika syksyinen tai talvinen ohje.

Mutta mulla se oli mitä kaapistalöytyy..

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 705 grammaa

Jaska78
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peuranliha keskiarvo, annos 100g36g57kcal7.9g0g2.6g0g
Sipuli (kuorittu)9g2.4kcal0.1g0.4g0g0.2g
Porkkana, keskikokoinen 65g30g8.4kcal0.2g1.8g0.1g0.8g
Peruna, kuorineen, keitetty, suolaton 60g33kcal1g7.9g0.1g0.5g
Sieni tatti, hapero 6g1.7kcal0.1g0.2g0g0.1g
Maustepippuri, annos 1g0.6g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.8g2.1kcal0.1g0.3g0g0.2g
Suola, annos 3g0.9g0kcal0g0g0g0g
Tomaattipure, Eldorado, 1prk3g1.2kcal0.1g0.2g0g0.2g
Vesi360g0kcal0g0g0g0g
Kaali, valkokaali18g3.8kcal0.2g0.6g0g0.4g
Voi, 1 tl, 5 g2.3g16kcal0g0g1.8g0g
Punaviinietikka. (Rajamäen), annos 3g0.6g0.1kcal0g0g0g0g
Kasvisliemijauhe (Reformi), annos 6.5g1.5g2.5kcal0.3g0.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1058g256kcal20g23.4g9.2g4.8g
Valittu annoskoko529g128kcal10g11.7g4.6g2.4g
Annoskoko puolitettuna264g64kcal5g5.9g2.3g1.2g
Arvot/100g100g24kcal1.9g2.2g0.9g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=291936