VAniljakiisseli

Riko kanamunan rakenne ja sekoita siihen maitotilkkaanliuoitetut perunajauhot.

Sekoita joukkoon loputkin ainekset.

Lämmitä liedellä kiehumispisteeseen koko ajan hämmentäen, ja nosta pois levyltä kun ensimmäiset kuplat ovat nousseet pintaan.

Tarjoile jäähtyneenä.

Kuoren syntymisen estät ripottelemalla päälle hieman sokeria.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 235 grammaa

Jerkku69
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maito, Kevyt450g207kcal14.4g21.6g6.7g0g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 17g57kcal0g13.8g0g0.2g
Sokeri 14g55kcal0g13.5g0g0g
Vaniljatanko (Keski), annos 18g2.5g8.2kcal0.2g1.4g0.2g0.1g
Kanamuna,raaka (Kultamuna), annos 55g46g66kcal5.8g0.1g4.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1058g784kcal40.8g100.8g23.4g0.6g
Valittu annoskoko529g392kcal20.4g50.4g11.7g0.3g
Annoskoko puolitettuna264g196kcal10.2g25.2g5.9g0.2g
Arvot/100g100g74kcal3.9g9.5g2.2g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=382302