Pullapitko kotona leivottu

Vatkaa munat ja sokeri, lisää käden lämpöinen vesi, hiiva, suola, kardemumma, kauranleseet ja öljy.

Sekoita maitojauhe vehnäjauhoihin.

Lisää jauhot vähitellen nesteeseen hyvin vatkaten.

Jatka vaivaamista käsin, kunnes taikina irtoaa kulhon reunoilta ja kädestä.

Anna taikinan kohota.

Leivo 4 pitkoa, anna taas kohota, voitele munalla ja ripottele päälle mantelirouhetta.

Paista 200 asteessa noin 16 min.

Reseptistä tulee n. 65 annosta ja yksi annos painaa n. 33 grammaa

Annele
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi1221g0kcal0g0g0g0g
Maitojauhe rasvaton 122g434kcal39.6g64.6g1.2g0g
Kauranlese (Kungsörnen), annos 7g244g757kcal43.9g100.1g19.5g43.9g
Kananmuna kuorineen punnittu 305g383kcal33.6g0.8g27.5g0g
Sokeri 415g1684kcal0g414.6g0g0g
Pansuola (Oriola oy), annos 5g12g0kcal0g0g0g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g20g61kcal2.1g11.7g1.4g5.5g
Hiiva 122g91kcal16g1.3g0.5g8.4g
Vehnäjauho, sunnuntai2075g7262kcal249g1473.2g43.6g62.2g
Rusinat (Rainbow) 1 pss305g976kcal9.2g216.6g2.1g29.6g
Mantelirouhe, 1 rkl98g564kcal20.6g5.2g49.3g11.3g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl244g2197kcal0g0g244.1g0g
Kananmuna kuoreton 98g139kcal12.2g0.3g10g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10560g29097kcal852.4g4576.8g798.4g321.8g
Valittu annoskoko5280g14549kcal426.2g2288.4g399.2g160.9g
Annoskoko puolitettuna2640g7274kcal213.1g1144.2g199.6g80.5g
Arvot/100g100g276kcal8.1g43.3g7.6g3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=103103