Perukan maksakastike

Kalvojen poiston jälkeen paloittele ja paista maksa ja sipulit.

Lisää nesteet ja hauduta n. 8min.

Suurusta ja mausta.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 330 grammaa

Teija1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maksa poron 1671g1981kcal367.5g0g55.1g0g
Sipuli 321g97kcal4g15.4g0.6g5.4g
Oivariini, 80 normaalisuolainen100g721kcal1g1g80.1g0g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)1002g851kcal10g35.1g70.1g0g
Maizena vaalea suuruste (Unilever), annos 5g160g593kcal1.6g134.6g4.8g0g
Vesi, vesijohtovesi 2003g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 4g11kcal0.4g1.7g0.1g1g
Suola, annos 3g20g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10560g8508kcal769g375.6g421.6g12.8g
Valittu annoskoko5280g4254kcal384.5g187.8g210.8g6.4g
Annoskoko puolitettuna2640g2127kcal192.3g93.9g105.4g3.2g
Arvot/100g100g81kcal7.3g3.6g4g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=114391