Vappumunkit

Tehdään kuten pullataikina.

Rypsiöljy on paistamiseen, tietenkin paistoastiaan laitetaan enemmän rasvaa, mutta suurinpiirtein tuo 300 g menee paistamiseen.

Öljyn pitää olla kuumaa, muuten se imeytyy munkkeihin ja sitten rasvaa reilusti.

Reseptistä tulee n. 70 annosta ja yksi annos painaa n. 55 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiöljy 413g3655kcal0g0g413.4g0g
Vehnäjauho puolikarkea 2508g8605kcal255.5g1755.4g30.1g87.8g
Leivontamargariini 80%, pirkka/rainbow/eldorado 276g1957kcal2.1g1.1g220.5g0g
Suola, annos 3g17g0kcal0g0g0g0g
Kardemumma, annos 2g14g43kcal1.5g9.4g1g3.9g
Sokeri 234g951kcal0g234g0g0g
Kananmuna kuoreton 303g432kcal37.9g0.9g31.1g0g
Hiiva 138g103kcal18.1g1.5g0.6g9.5g
Vesi, vesijohtovesi 689g0kcal0g0g0g0g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 689g314kcal20.7g33.1g10.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10560g32120kcal671.6g4070.8g1414g202.4g
Valittu annoskoko5280g16060kcal335.8g2035.4g707g101.2g
Annoskoko puolitettuna2640g8030kcal167.9g1017.7g353.5g50.6g
Arvot/100g100g304kcal6.4g38.5g13.4g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=177070