Raparperi hilloke

Pilko raparperit.

Lisää kattilaan raparperi, vesi ja sokeri.

Keitä hiljaisella lämmöllä kunnes sokeri sulaa ja raparperit pehmenevät.

Käytä vanilja jogurtin tai maustamattoman jogurtin tai rahkan lisäkkeenä.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 66 grammaa

Pakkasukko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Raparperi 4031g1358kcal27.8g221.7g4g56.4g
Sokeri1068g4337kcal0g1067g0g0g
Vesi181g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10560g11388kcal55.6g2577.4g8g112.8g
Valittu annoskoko5280g5694kcal27.8g1288.7g4g56.4g
Annoskoko puolitettuna2640g2847kcal13.9g644.4g2g28.2g
Arvot/100g100g108kcal0.5g24.4g0.1g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=183878