Mariannekakku

Vatkaa sokeri ja rasva kuohkeaksi vaahdoksi.

Lisää munat yksitellen vatkaten.

Lisää kuivat aineet ja rouhitut marianne karkit.

Kaada taikina voideltuun ja jauhotettuun vuokaan.

Paista 175 asteessa 50-60 minuuttia.

Anna hetken jäähtyä ennen kumoamista.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 110 grammaa

Tilda75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Juokseva kasviöljyvalmiste (Pirkka), annos 10g958g7091kcal0g0g785.8g0g
Sokeri839g3404kcal0g837.6g0g0g
Kananmuna, Kokki Kultamuna 58g/kpl834g1092kcal108.4g4.2g71.7g0g
Sunnuntai Täysjyvävehnäjauho (Raisio)1917g5941kcal325.8g1034.9g55.6g249.1g
Leivinjauhe 24g42kcal1.2g9.1g0g0.1g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g38g153kcal0g37.9g0g0g
Marianne crush 150g671g2884kcal8g576.9g56.3g11.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10560g41217kcal886.8g5001.2g1938.8g521.2g
Valittu annoskoko5280g20608kcal443.4g2500.6g969.4g260.6g
Annoskoko puolitettuna2640g10304kcal221.7g1250.3g484.7g130.3g
Arvot/100g100g390kcal8.4g47.4g18.4g4.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=184622