Perukan vatruskat

Jäähdytä vatkaamalla keitetyt perunat ja lisää voi, jauhot ja suola.

Paista öljyssä jauheliha, sipuli, kaali ja sienet silputtuna.

Mausta täyte suolalla ja mustapippurilla.

Tee kuten "pasteijat" ja voitele munalla.

Paista 250° uunissa ruskeiksi

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 165 grammaa

Yorker
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 2138g1620kcal40g329.6g4.3g21.4g
Voi 321g2326kcal3.8g1.3g260.7g0g
Gluteeniton jauhoseos (sunnuntai), 1dl=60g128g449kcal4.5g103.9g1.3g3.8g
Ruokasuola jodioimaton vuorisuola 11g0kcal0g0g0g0g
Hirvenliha 1069g1201kcal225.8g0g32.1g0g
Rypsiöljy 96g851kcal0g0g96.2g0g
Sipuli (kuorittu)321g87kcal4.2g15.4g0.6g5.5g
Kaali, valkokaali855g180kcal10.3g29.1g1.7g18g
Sieni tatti, hapero 214g59kcal3.9g6.2g1.1g4.1g
Ruokasuola jodioimaton vuorisuola 21g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna 50g(kpl)107g135kcal11.8g0.3g9.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10560g13814kcal608.6g971.6g815.2g105.6g
Valittu annoskoko5280g6907kcal304.3g485.8g407.6g52.8g
Annoskoko puolitettuna2640g3454kcal152.2g242.9g203.8g26.4g
Arvot/100g100g131kcal5.8g9.2g7.7g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=204282