Hamppupannukakku

1. Sekoita hampunsiemenet ja vesi tasaiseksi sauva- tai tehosekoittimella.

Jos käytät kuorellisia siemeniä, siivilöi hamppumaito.

Kuorittujen siementen massa saa jäädä taikinan joukkoon, se kiinteyttää taikinaa.

Lisää maidon joukkoon sen verran vettä että saat 8dl nestettä.

2. Lisää loput aineet.

Jos käytät sokeroimatonta omenasosetta, lisää sokeria.

3. Paista uunin keskitasolla 225 asteessa 30-40 minuuttia.

Pannarin voi laittaa jo lämpenevään uuniin, niin esilämpökin tulee hyödynnettyä.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 165 grammaa

Army
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hampunsiemenet, kuoritut (Cocovi), annos 10g1279g6575kcal383.8g191.9g524.5g119g
Vesi, vesijohtovesi 2558g0kcal0g0g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g16g58kcal0.6g12.7g0.6g0g
Omenahillo, sokeroitu, 100g320g566kcal0.6g31.3g0.6g0g
Suola, annos 3g16g0kcal0g0g0g0g
Kaurahiutaleet, luomu (Myllärin), annos 35g416g1455kcal58.2g232.8g28.7g45.7g
Spelttijauhot, puolikarkea, brinkkala675g2159kcal101.2g398.1g17.5g67.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10560g21628kcal1088.8g1733.6g1143.8g464.4g
Valittu annoskoko5280g10814kcal544.4g866.8g571.9g232.2g
Annoskoko puolitettuna2640g5407kcal272.2g433.4g286g116.1g
Arvot/100g100g205kcal10.3g16.4g10.8g4.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=236722