Punajuuripyörykät

Raasta keitetyt punajuuret ja soseuta keityty härkäpavut.

Sekoita seokseksi ja lisää rypsiöljy, musteeta ja riisijauho (tai soijajauho) sekä purista joukkoon valkosipulia.

tee pyöryköitä, aseta leivinpaperille pellile, sivele öljyllä ja paista 225 asteessa 15 min.

Reseptistä tulee n. 32 annosta ja yksi annos painaa n. 33 grammaa

Veraelina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Härkäpapu, keitetty (-), annos 30g2864g3150kcal229.1g572.7g0g143.2g
Punajuuri, keitetty, suolaton 2010g787kcal20.5g141.5g4g51.2g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 226g1999kcal0g0g226.1g0g
Mustapippuri 10g28kcal1.1g3.8g0.3g2.7g
Riisijauhoseos, gluteeniton 151g525kcal3.8g121.5g0.8g4.5g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g20g21kcal1.6g3.3g0.1g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10560g13020kcal512.2g1685.6g462.6g404g
Valittu annoskoko5280g6510kcal256.1g842.8g231.3g202g
Annoskoko puolitettuna2640g3255kcal128.1g421.4g115.7g101g
Arvot/100g100g123kcal4.9g16g4.4g3.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=251390