Ranskalainen suklaakakku

Vaahdota munat ja sokeri.

Lisää sulatettu suklaa ja margariini.

Lisää varovasti kuivat aineet.

Lisää voideltuun ja jauhotettuun vuokaan

Paista 200C n. 30min, kakun kuuluukin jäädä keskeltä raa´aksi! Anna jäähtyä niin että vähän jähmettyy ja nauti vaikka vaniljajäätelön kera.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 110 grammaa

Frigga
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sokeri 1223g4966kcal0g1222.2g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu1305g1644kcal143.6g3.9g117.5g0g
Vehnäjauho puolikarkea 780g2675kcal79.4g545.8g9.4g27.3g
Leivinjauhe 24g42kcal1.2g9.1g0g0.1g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 29g107kcal5.3g3.2g6.2g8.8g
Maitosuklaa 960g5157kcal97.2g479.8g316.7g0.4g
Leivontamargariini 80%, pirkka/rainbow/eldorado 960g6816kcal7.2g3.8g767.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10560g42814kcal667.8g4535.6g2435g73.2g
Valittu annoskoko5280g21407kcal333.9g2267.8g1217.5g36.6g
Annoskoko puolitettuna2640g10704kcal167g1133.9g608.8g18.3g
Arvot/100g100g405kcal6.3g43g23.1g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=254772