Tonnikalasalaatti

Ruukku lehtisalaattia, tonnikalaa öljyssä, pala tuorekurkkua, kolme tomaattia, pala juustoa, samankokoinen pala meetvurstia, ruokalusikallinen sinappia, toinen tomaattisosetta.

Pilko ainekset, sekoita ja nauti

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 165 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tonnikala öljyssä 1362g2585kcal369.4g0g122.6g0g
Lehtisalaatti ruukkusalaatti, lollo rosso 921g116kcal10.3g9g1.8g9.2g
Kurkku, tuore801g80kcal4.8g13.5g0.8g5.6g
Tomaatti, tuore1923g390kcal11.5g73.1g5.8g26.9g
Sinappi 128g168kcal5.6g18.1g7.7g2.2g
Ketsuppi ilman lisättyä sokeria, Felix144g72kcal2.2g14.4g0.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10560g6824kcal807.6g256.2g278.8g87.8g
Valittu annoskoko5280g3412kcal403.8g128.1g139.4g43.9g
Annoskoko puolitettuna2640g1706kcal201.9g64.1g69.7g22g
Arvot/100g100g65kcal7.6g2.4g2.6g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=294763