Kevyt kaalikeitto

Ruskista jauheliha ilman rasvaa.

Lisää sekaan ohueksi pilkotut porkkanat, kaali ja sipulit.

Ruskista vielä hetki ja kaada sitten sekaan vesi tai lihaliemi.

Mausta makusi mukaan.

Veden/ lihaliemen määrää voit säädellä mielesi mukaan

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 440 grammaa

Elisademir

Elisademir sanoi...

Runsaan oloinen annos. Ei kuitenkaan tule \"ähkyä\".

tiistai 17.07.2012 klo 11:38

AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali1802g380kcal21.6g61.3g3.6g37.8g
Porkkana, keskikokoinen 65g601g168kcal3.6g35.7g1.2g15g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha1201g1994kcal228.3g0g120.1g0g
Sipuli kuivattu 150g408kcal15.8g52.7g2.4g52.6g
Valkosipuli 24g26kcal1.9g3.9g0.1g0.5g
Vesi1502g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10560g5954kcal542.4g307.2g254.8g211.8g
Valittu annoskoko5280g2977kcal271.2g153.6g127.4g105.9g
Annoskoko puolitettuna2640g1489kcal135.6g76.8g63.7g53g
Arvot/100g100g56kcal5.1g2.9g2.4g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=298987