Karppaajan Täytetty kesäkurpitsa

Puolita kesäkurpitsa, ota keskustaa pois.

Voitele puolikkaat ruokaöljyllä.

Laita ruskistettu jauheliha ja kuutioitu paprika.

Lisää pinnalle juustoraaste.

Paista 175 n. 20min.

tarjoa lämpimänä.

NAM

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 110 grammaa

Mirjam57
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika vihreä 2400g510kcal22.6g60g7.2g45.6g
Juustoraaste mozzarella, Euroshopper2400g6960kcal624g0g504g0g
Ruokaöljy keskiarvo 480g4241kcal0g0g479.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10560g23421kcal1293.2g120g1981.4g91.2g
Valittu annoskoko5280g11711kcal646.6g60g990.7g45.6g
Annoskoko puolitettuna2640g5855kcal323.3g30g495.4g22.8g
Arvot/100g100g222kcal12.2g1.1g18.8g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=300672