Nakki soppa

Laita n. 2-litraa vettä ja tl suolaa kattilaan kuumenemaan, kuori ja paloittele perunat, porkkanat, sipulit ja lisää ne kun vesi kiehuu, keitä n.15 min ja lisää sitten paloitellut nakit(käytä kuorellisia) ja keitä vielä vartti.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 220 grammaa

Arkani
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 2804g2125kcal52.4g432.4g5.6g28g
Porkkana, keskikokoinen 65g1202g337kcal7.2g71.5g2.4g30g
Sipuli (kuorittu)240g65kcal3.1g11.5g0.5g4.1g
Valkosipuli 32g35kcal2.5g5.2g0.2g0.7g
Kivikylän vanhanajan nakki, annos 22g1002g2344kcal113.2g5g220.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10560g9808kcal356.8g1051.2g458g125.6g
Valittu annoskoko5280g4904kcal178.4g525.6g229g62.8g
Annoskoko puolitettuna2640g2452kcal89.2g262.8g114.5g31.4g
Arvot/100g100g93kcal3.4g10g4.3g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=330682