Ranskalainen Omenapiirakka (äiti)

Sekoita voi ja sokeri.

Lisää joukkoon loput kuivat aineet.

Painele vuoan pohjalle.

Päälliseen tulee omenat, sokeri ja kaneli.

Tämän jälkeen sekoita keskenään kermaviili, smetana, munat ja vaniljasokeri.

Lisää omenoiden päälle.

Paista uunissa 175 asteessa n. 45 min.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 165 grammaa

Hensku83
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 400g2901kcal4.8g1.6g325.1g0g
Sokeri 453g1840kcal0g452.8g0g0g
Munan keltuainen93g267kcal14.5g0.2g23.3g0g
Vehnäjauho puolikarkea 607g2081kcal61.8g424.6g7.3g21.2g
Iso täysjyvä kaurahiutale (Myllyn paras), annos 40g267g986kcal37.3g149.3g2.9g26.7g
Leivinjauhe 13g23kcal0.7g5g0g0.1g
Omena, keskikokoinen 200g2133g725kcal4.3g151.4g6.4g38.4g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g27g97kcal0.9g21.2g0.9g0g
Sokeri 21g87kcal0g21.3g0g0g
Kermaviili,kevyt (Pirkka), annos 200g533g427kcal13.9g21.3g32g0g
Smetana400g1560kcal8.4g8.8g168g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 320g402kcal35.2g0.8g28.9g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g13g53kcal0g13.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10560g22897kcal363.6g2543g1189.6g172.8g
Valittu annoskoko5280g11448kcal181.8g1271.5g594.8g86.4g
Annoskoko puolitettuna2640g5724kcal90.9g635.8g297.4g43.2g
Arvot/100g100g217kcal3.4g24.1g11.3g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=418946