Karppaajan kaalilaatikko

Silppua kaali ja keitä noin tunnin ajan.

Jos haluat sipulista ja valkosipulista pehmeämpiä ja miedompia, silppua nekin kaalin kaveriksi.

Paista jauheliha ja mausta suolalla ja mustapippurilla.

Kaada kaalin keitinvesi pois ja sekoita kaikki ainekset keskenään.

Kaada vuokaan ja paista noin tunnin ajan 200 oC

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 66 grammaa

Pirate03
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali2491g526kcal29.9g84.7g5g52.3g
Valkosipuli, tuore, silputtu199g207kcal15.7g32.5g1.2g4.2g
Sipuli 399g121kcal5g19.1g0.8g6.8g
Juustoraaste, x-tra, 23 % rasvaa697g2092kcal160.4g0g160.4g0g
Smetana299g1166kcal6.3g6.6g125.5g0g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g199g147kcal9g25.7g0.4g0g
Jauheliha, sika-nauta 996g2206kcal174.3g0g169.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10560g12929kcal801.2g337.2g925.4g126.6g
Valittu annoskoko5280g6464kcal400.6g168.6g462.7g63.3g
Annoskoko puolitettuna2640g3232kcal200.3g84.3g231.4g31.7g
Arvot/100g100g122kcal7.6g3.2g8.8g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=52799