Pinaattiletut

Riko vispilällä kulhossa munien rakenne, lisää joukkoon maito.

Sekoita joukkoon jauhot, suola ja pinaatti.

Kuumenna lettupannussa rasvaa ja paista molemmin puolin.

Et tarvitse rasvaa kuin ensimmäisessä pannullisessa.

Tarjoa puolukkahillon kanssa.

(http://www.hellapoliisi.fi/resepti
t/reseptit/kasvisruoat/pinaattiletu
t-ja-puolukkahilloa.php)

Reseptistä tulee n. 30 annosta ja yksi annos painaa n. 33 grammaa

Isbjornan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ykkösmaito, rasvaa 1 % , d-vitamiinia 1ug 2667g1139kcal90.1g128g26.7g0g
Kananmuna kuoreton 640g913kcal80g1.9g65.6g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1040g3568kcal106g728g12.5g36.4g
Suola, annos 3g27g0kcal0g0g0g0g
Pakastepinaatti (Pirkka) 150g800g112kcal15.2g3.2g4g0g
Rypsiöljy 107g943kcal0g0g106.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10560g13351kcal582.6g1722.2g431g72.8g
Valittu annoskoko5280g6675kcal291.3g861.1g215.5g36.4g
Annoskoko puolitettuna2640g3338kcal145.7g430.6g107.8g18.2g
Arvot/100g100g126kcal5.5g16.3g4.1g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=92474