Kreolilainen lihapata

N. 600 g possun sisäfilettä
50-100 g meetwurstia/salamia kuutioina
150 g herkkusieniä/siitakasieniä
100 g hillosipuleita
150 g mustia oliiveja
1 pieni punainen paprika suikaleina
1 herkkukurkku kuutioina
3-5 dl kuohukermaa ja smetanaa
voita paistamiseen
suolaa
mustapippuria

Poista fileestä kalvot ja leikkaa liha sentin paksuisiksi suikaleiksi.

Ruskista lihapalat padassa pieni erä kerrallaan.

Lisää sienet, meetwursti ja paparika lihojen joukkoon paistumaan.

Lisää kerma ja hauduta hiljalleen n. 10 min. Lisää muut ainekset ja hauduta vielä 5 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 110 grammaa

66tintti
AineksetMääräEnergiaPHRK
HK Porsaan sisäfilee, naturel n.500g1804g2345kcal378.9g0g72.2g0g
Hillosipuli (Pirkka), annos 20g301g54kcal3g10.5g0g0g
Salami, chili-paprika, Atria (125g)301g872kcal69.2g3.9g63.1g0g
Siitakesieni 301g80kcal5.4g7.5g0.9g9.9g
Oliivi ka , (vihrea/musta, kivetön, öljysäilötty)397g754kcal5.6g7.1g79.4g17.5g
Paprika punainen 601g176kcal5.7g27.1g2.4g11.4g
Maustekurkku301g50kcal2.1g9g0.3g5.4g
Kuohukerma,valio,2dl902g3067kcal18g27.1g315.7g0g
Smetana, rasvaa n. 40 % 301g1173kcal6.4g6.6g126.3g0g
Voi 72g524kcal0.9g0.3g58.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10560g18188kcal990.4g198.2g1438g88.4g
Valittu annoskoko5280g9094kcal495.2g99.1g719g44.2g
Annoskoko puolitettuna2640g4547kcal247.6g49.6g359.5g22.1g
Arvot/100g100g172kcal9.4g1.9g13.6g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=98236