Banaanikakku

150 g voita + n. 25 g voitelemiseen
3 dl sokeria
2 kpl munia
3dl vehnajauhoja
2 tl leivinjauhetta
1 tl soodaa
1 tl inkivaaria
1 tl neilikkaa
2 tl kanelia
3-4 kpl banaania

Vaahdota voi ja sokeri, lisaa munat yksitellen sekoittaen.

Sekoita kuivat aineet keskenaan.

Lisaa kuivat aineet ja muussattu banaani vuorotellen muna-voi-sokeri vaahtoon sekoittaen koko ajan.

Voitele ja korppujauhota vuoka.

Kaada taikina vuokaan.

Paista uunissa 170 C n. 1 tunti.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 110 grammaa

Telle
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 840g6093kcal10g3.4g682.9g0g
Sokeri 1224g4968kcal0g1222.8g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu624g786kcal68.6g1.9g56.2g0g
Vehnäjauho, sunnuntai720g2520kcal86.4g511.2g15.1g21.6g
Leivinjauhe 72g127kcal3.7g27.2g0g0.4g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g24g87kcal0.8g19.1g0.8g0g
Banaani, kuorittu 1776g1545kcal18.8g325g7.1g32g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10560g32254kcal376.6g4221.2g1524.2g108g
Valittu annoskoko5280g16127kcal188.3g2110.6g762.1g54g
Annoskoko puolitettuna2640g8064kcal94.2g1055.3g381.1g27g
Arvot/100g100g305kcal3.6g40g14.4g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=98586