Punainen linssikeitto (zone)

Huuhtele linssit ja keitä vedessä 15 minuuttia.

Lisää tomaattimurska, pilkotut punasipulit ja valkosipuli.

Keitä vielä 10 minuuttia.

Mausta paprikajauheella, kasvisfondilla (tarkista suola) ja nauti keitetyn kananmunan kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 331 grammaa

Sakrima
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 2600g0kcal0g0g0g0g
Linssi, punainen, Go Green480g1560kcal115.2g235.2g4.8g57.6g
Punasipuli, kuorittu, 100g240g65kcal3.1g11.5g0.5g4.1g
Rypsiöljy 20g177kcal0g0g20g0g
Valkosipuli 40g43kcal3.2g6.5g0.2g0.8g
Paprikajauhe 8g26kcal1.2g1.5g1g3g
Kasvisfondi, Touch Of Taste, tiiviste (annos 1,5 rkl)20g20kcal1.5g3.4g0.1g0.4g
Kananmuna, keitetty 880g1255kcal110g2.6g90.2g0g
Tomaattimurska, Pirkka, 500g1000g350kcal16g69g1g14g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10576g6992kcal500.4g659.4g235.6g159.8g
Valittu annoskoko5288g3496kcal250.2g329.7g117.8g79.9g
Annoskoko puolitettuna2644g1748kcal125.1g164.9g58.9g40g
Arvot/100g100g66kcal4.7g6.2g2.2g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=223587